Elaine & Contact

Niet lekker in je vel? Moe, prikkelbaar, pijntjes?

We zijn verleerd naar ons lichaam te luisteren en daadwerkelijk te voelen. Veel mensen leven teveel in hun hoofd. Niet gek dat het lijf gaat protesteren, het wil aandacht! Ik kan je leren weer naar je lichaam te luisteren en het te voelen waardoor klachten verdwijnen. Door o.a. (drukpunt) massage, voedingstherapie en het bespreken van thema's / problemen die in je lichaam liggen opgeslagen. Op mijn site kun je precies lezen wat ik voor je kan doen.

Tot ziens!Mijn naam is Elaine, ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen.Doordat ik een hoog gevoelig persoon ben en veel dingen van anderen aanvoel, ben ik jaren geleden al op zoek gegaan om te zien wat ik hiermee kon doen.

De opleidingen voor Master NLP Coach, Sensi Therapeute, Sensi Therapeute Plus en Voedingstherapeute, de Reiki I en II cursussen, de cursussen Mindfulness en veel massage cursussen en veel workshops waaronder lichaamswerk, edelsteen therapie en veel zelfstudie. Hierin heb ik veel van mijzelf geleerd en heb ik een bredere kijk gekregen op genezen en groei. Daarbij beschik ik over een flinke dosis levenservaring en heb ik 18 jaar gewerkt als Human Resources Officer waarbij ik medewerkers coachte.

Alles wat ik tot nu toe geleerd heb kan ik integreren in de therapie. Dat maakt een behandeling heel intens maar ook heel effectief.

Behandeling volgens afspraak in mijn praktijk in Zuid-Beijerland (Hoeksche Waard), alleen door de weeks en alleen overdag mogelijk.

Contact?

* Stuur een e-mail naar: PraktijkElaine@live.nl met je naam, telefoonnummer en je voorkeurstijd. De afspraak staat als je van mij een bevestiging hebt gekregen.

Aangesloten bij KVK onder nummer 24491279


Mijn privacy reglement vind je hier.