maandag 22 januari 2018

Enneagram
Als je ook ge├»nteresseerd bent in het Enneagram (persoonlijkheids test) is er nu de Neurogram app. Het is gratis te downloaden in de appstore. 90% nauwkeurig. Uit het gedrag van mensen zijn een aantal basistypes te herleiden. Het Enneagram beschrijft negen types, met hun eigen patronen in hun gedrag. 

Ben je een Perfectionist, een Helper, een Succesvolle Werker, een Romanticus, een Analist, een Loyalist, een Levensgenieter, een Baas of toch een Bemiddelaar?

Met deze gratis persoonlijkheidstest weet je binnen 10 minuten welke van deze 9 Enneagram-types jouw type is…

Bij mij kwam er 2, De helper, uit. Daar herken ik mezelf wel in al moet ik zeggen dat ik sinds ik deze test doe (2006), ik wel eens switch tussen 2 De Helper en 8 De Baas ( ook een helper trouwens) en de 1, De perfectionist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten